|

"The crown" har hittat sin Diana

NyhetsbildZoom
Prinsessan Diana ska gestaltas av debutanten Emma Corrin i den fjärde säsongen av dramaserien "The crown". Arkivbild. Foto: TT
Producenterna av dramaserien "The crown" har bestämt vem som ska gestalta prinsessan Diana när handlingen i serien om det brittiska kungahuset når dit.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Valet har fallit på debutanten Emma Corrin, skriver Deadline.

"Jag har varit fastklistrad framför den här serien. Att jag nu ska få ansluta till den här otroligt begåvade skådespelarfamiljen är surrealistiskt. Prinsessan Diana var en ikon och hennes avtryck på världen förblir stort och inspirerande", säger Corrin i ett uttalande på tv-seriens Twitterkonto.

Det kommer att dröja innan tittarna får se prinsessan Diana, som omkom i en bilolycka 1997, i serien. Corrins rollfigur väntas inte göra premiär förrän i säsong fyra, och säsong tre väntas dyka upp på Netflix i höst.

Då kommer Olivia Colman att ersätta Claire Foy i rollen som drottning Elizabeth II, medan Helena Bonham Carter i rollen som prinsessan Margaret, Gillian Anderson som Margaret Thatcher och Tobias Menzies som prins Phillip är andra nya ansikten.

Kommentarer
|

Sturm und drang-duon inför turnén: "Det finns många saftiga teorier om varför bandet slutade"

Nyhetsbild
André Linman (till vänster) och Jesper Welroos inleder turnén med en konsert i Dramasalen i Vasa stadsbibliotek. Foto: Mikael Nybacka
Sturm und Drang, från Vasa, var ett av Finlands hetaste band under några intensiva år på 00-talet. Nu återförenas André Linman och Jeppe Welroos och gör en turné.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Mest läst senaste veckan