|

Semenya deltar i Diamond League-premiären

Caster Semenya i ett lopp i Johannesburg för en knapp vecka sedan. I morgon tävlar hon i Doha. Zoom
Foto: Roger Sedres/AP/TT

Caster Semenya i ett lopp i Johannesburg för en knapp vecka sedan. I morgon tävlar hon i Doha.

Caster Semenya förlorade kampen i Cas om att få tävla utan att tvingas medicinera för att sänka testosteronhalten. Men innan domen träder i kraft den 8 maj tänker hon visa vem som är bäst i världen på 800 meter.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sydafrikanska löparstjärnan Caster Semenya ställer upp i Diamond League-premiären i Doha i Qatar i morgon.

Semenya har tidigare sagt att hon inte tänker medicinera för hyperandrogenism. Kanske övergår hon i stället till att tävla på längre distanser, eftersom Internationella friidrottsförbundets regler enbart gäller kvinnor som tävlar på distanser mellan 400 meter och en engelsk mil (1 609 meter).

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tre mål av Wingren när Blue Fox gick upp i serieledning

Nyhetsbild
Elliot Wingren slog till med ett hat trick hemma mot FBC Remix. Här gör han 10–4 framspelad av Filip Svanbäck som plockade sin första division två poäng i karriären. Foto: Anders Wingren
Jumbon Remix från Storkyro bjöd på precis de svårigheter man kunde vänta sig, det vill säga inga alls. Gästerna jobbade hårt, backade hem och gjorde allt för att hålla siffrorna nere. Blue Fox gjorde lite som de ville.

Mest läst senaste veckan