|

Testamenten hittade i Aretha Franklins hem

När Aretha Franklin gick bort i augusti 2018 hävdade familjen att det inte fanns något testamente – nu har tre handskrivna testamentet hittats i artistens hem i Detroit USA. Arkivbild. Zoom
Foto: Andy Kropa/AP/TT

När Aretha Franklin gick bort i augusti 2018 hävdade familjen att det inte fanns något testamente – nu har tre handskrivna testamentet hittats i artistens hem i Detroit USA. Arkivbild.

Tre handskrivna testamenten har hittats i den amerikanska sångerskan Aretha Franklins hem – flera månader efter souldrottningens död, det rapporterar BBC News och flera andra medier.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Två ska vara daterade 2010 och ett 2014. Testamentet från 2014 tycks enligt David Bennet, som var Franklins advokat i över 40 år, lämna artistens tillgångar till hennes familj.

Huruvida testamentena kommer att godkännas i en domstol är dock oklart, menar Bennet. Inte heller Franklins fyra söner, som tillsammans med sina advokater har tagit del av testamentena, har kunnat enas om huruvida de ska anses vara gällande.

Familjen har tidigare hävdat att Franklin inte lämnade något testamente.

Aretha Franklin var en av 1960- och 70-talets stora soulsångare. Hon gick bort i cancer i augusti förra året, 76 år gammal. (TT)

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Alva Elle har flyttat till Vasa – sjunger om att vara bättre än killens ex

Vid 19 års ålder har Alva Nygård lärt sig mer om vad hon tycker om att sjunga. Numera släpper hon musik under artistnamnet Alva Elle.
Foto: Lysa Photography

Vid 19 års ålder har Alva Nygård lärt sig mer om vad hon tycker om att sjunga. Numera släpper hon musik under artistnamnet Alva Elle.

Han har precis blivit singel. Hon berättar för honom hur bra de skulle ha det tillsammans. Mycket bättre än han hade det med sitt ex.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan