|

Kungligt besök i "Downton Abbey"-filmen

Lady Mary (Michelle Dockery) tar en svängom med sin make Henry Talbot (Matthew Goode) i den kommande "Downton Abbey"-filmen som har premiär i höst. Zoom
Foto: Jaap Buitendijk / Focus Features

Lady Mary (Michelle Dockery) tar en svängom med sin make Henry Talbot (Matthew Goode) i den kommande "Downton Abbey"-filmen som har premiär i höst.

Finfrämmande väntas när tv-serien ”Downton abbey” gör comeback i form av en film, avslöjas i Universal Pictures första trailer till filmen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Året är 1927 och Storbritanniens kungapar ska komma på visit till familjen Crawley.

Det avslöjas också att Michelle Dockery, Maggie Smith, Laura Carmichael, Elizabeth McGovern och Hugh Bonneville samt Joanne Froggatt, Matthew Goode, Jim Carter och Allen Leech medverkar i filmen i sina respektive roller.

Utöver nämnda namn och majoriteten av ensemblen i tv-serien finns även Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips och Stephen Campbell på filmens rollista.

"Downton-Abbey"-filmen är regisserad av Michael Engler och för manus står Julian Fellowes, som dessutom är den populära tv-seriens upphovsman.

Annons
Filmen har biopremiär i september.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

80-talsklassikern "Take on me" når en miljard Youtube-visningar

A-ha med från vänster Morten Harket, Magne Furuholmen och Paul Waaktaar 1985.
Foto: Bjørn Sigurdsøn/NTB Scanpix/TT

A-ha med från vänster Morten Harket, Magne Furuholmen och Paul Waaktaar 1985.

Tidigare har bland annat Guns N 'Roses "November rain" och Queens "Bohemian Rhapsody" lyckats med bedriften. Nu sällar sig norska 80-talsgruppen A-ha till den exklusiva skara som nått en miljard visningar på Youtube med "Take on me", skriver Billboard.

Mest läst senaste veckan