|

Kungligt besök i "Downton Abbey"-filmen

NyhetsbildZoom
Lady Mary (Michelle Dockery) tar en svängom med sin make Henry Talbot (Matthew Goode) i den kommande "Downton Abbey"-filmen som har premiär i höst. Foto: Jaap Buitendijk / Focus Features
Finfrämmande väntas när tv-serien ”Downton abbey” gör comeback i form av en film, avslöjas i Universal Pictures första trailer till filmen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Året är 1927 och Storbritanniens kungapar ska komma på visit till familjen Crawley.

Det avslöjas också att Michelle Dockery, Maggie Smith, Laura Carmichael, Elizabeth McGovern och Hugh Bonneville samt Joanne Froggatt, Matthew Goode, Jim Carter och Allen Leech medverkar i filmen i sina respektive roller.

Utöver nämnda namn och majoriteten av ensemblen i tv-serien finns även Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips och Stephen Campbell på filmens rollista.

"Downton-Abbey"-filmen är regisserad av Michael Engler och för manus står Julian Fellowes, som dessutom är den populära tv-seriens upphovsman.

Filmen har biopremiär i september.

Kommentarer
|

RECENSION: Portförbud på livstid, mordhotad och utbränd – Krista Siegfrids bjöd på den ocensurerade versionen av sitt liv

Nyhetsbild
Krista Siegfrids och Ben Bergman hade ett avslappnat samtal om hennes liv. Foto: Patrik Back
Krista Siegfrids är en chosefri naturbegåvning på scenen. Hon är slagfärdig och humoristisk – och sjunga kan hon också, skriver Patrik Back i sin recension av "Krista Siegfrids – Ett ocensurerat liv".

Mest läst senaste veckan