|

Världsartist kräver "Fortnite" i logen

NyhetsbildZoom
Christopher Comstock, mer känd under artistnamnet Marshmello, vill spela "Fortnite" i logen på Brännbollsyran. Arkivbild. Foto: Chris Pizzello/AP/TT
Festivalsommaren 2019 kickas i gång på allvar på torsdag när Brännbollsyran inleds i Umeå.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I år lockar festivalen bland annat med världsartisterna Marshmello och Future, två artister som har specifika önskemål på vad som bör finnas i deras loger.

På deras riders – de listor med önskemål som artisterna skickar till arrangörer inför konserter – återfinns allt från tv-spel till dyr champagne, skriver Västerbottenkuriren.

Marshmello, festivalens huvudakt, kräver ett Playstation 4 och spelet "Fortnite" i sin loge. Ett önskemål som festivalens arrangörer med stor sannolikhet kommer att kunna fixa.

Rapparen Futures krav var däremot för dyra för att tillmötesgå, enligt arrangören.

– Future ville ha en specifik skumpa för 50 000 kronor. Där ställde vi ned foten och sa nej, vänligen men bestämt, säger festivalgeneral David Arkhult till Västerbottenkuriren.

Future ska också ha velat bo på Grand Hotel i Stockholm, men nekades även på den punkten eftersom hotellet ligger 60 mil från festivalområdet.

Andra önskemål som sticker ut under festivalen kommer bland andra från Miriam Bryant, som vill ha engångskameror i logen, och från dj:n Salvatore Ganacci, som önskar sig en "Carola-fläkt".

|

Breaking bad-film har premiär i höst

Nyhetsbild
Jesse Pinkman (Aaron Paul) får en central roll i "El Camino: A Breaking bad movie". Bilden är från 2018. Foto: Richard Shotwell/AP/TT
Den hyllade tv-serien "Breaking bad" fick ett våldsamt slut 2013. Men nu avslöjar Netflix att en uppföljare, i form av en film, är på väg.

Mest läst senaste veckan