– Vi älskar er Sverige, sade Paul Stanley från scenen upprepade gånger.

Lovorden var många från Kiss håll när de stannade upp i Sölvesborg och Sweden Rock med sin "End of the road"-turné.

Gruppen anlände till scenen genom plattformar i taket, och drog i gång med "Detroit rock city".

Under 2018 meddelade Kiss att det här blir bandets sista världsturné. Tusentals passade på att se gruppen på Sweden Rock, och i publikhavet fanns det gott om fans med Kiss-logotyper på kläderna.

– Vi har besökt Sverige sedan 1976. Det är som ett andra hem, sade Paul Stanley från scenen, och nämnde även någon typ av midsommarfest i mellansnacket.

Under spelningen summerade gruppen sin karriär med bland annat "Psycho circus", "I was made for lovin' you", "Lick it up" och "Heavens on fire".

Kiss spelade på Sweden Rock – med glitter, eld och fyrverkerier i bakgrunden.

Gene Simmons passade på att visa upp tungan för de svenska fansen och slickade bland annat på gitarristen Tommy Thayer. Hans sedvanliga blodspottande fick även en egen del i showen – dessutom sprutade han eld.

Paul Stanley åkte på en tur med linbanan – och de två icke-originalmedlemmarna Eric Singer och Tommy Thayer fick var sin egentid med publiken, den förste på trummor, den andre på gitarr.

Extranummer blev det så klart också – först med Eric Singer på ett glittrigt piano som framförde låten "Beth", sedan drog bandet i gång med "Crazy crazy nights" och sist "Rock and roll all nite".

Och slutet? Ja – Stanley slog sönder gitarren.

Kiss med Paul Stanley i spetsen spelade på Sweden Rock.