|

Woodstock 50 kastas ut från racerbana

NyhetsbildZoom
Arrangören Michael Lang och artisten John Fogerty vid en presskonferens om den nya Woodstockfestivalen. Arkivbild. Foto: Evan Agostini/AP/TT
Festivalen Woodstock 50 kanske inte kommer att bli av, eftersom arrangörerna nu sagts upp från den racerbana där den skulle ha ägt rum i augusti.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt TMZ uppger racerbanans ägare att man haft svårt att få kontakt med Woodstock 50-teamet. Festivalen har sedan tidigare dragits med problem kring finansieringen.

Det var i slutet av april som en av huvudfinansiärerna, japanska Dentsu Aegis Network, meddelade att de dragit sig ur den nya Woodstockfestivalen. Men en ny finansiär hittades och festivalen skulle trots allt bli av, meddelade arrangörerna, ledda av grundaren av originalfestivalens arrangör, Michael Lang.

I januari tillkännagav Lang att det skulle hållas en festival på racerbanan Watkins Glen i delstaten New York i mitten av augusti, för att uppmärksamma 50-årsjubileet av den kultförklarade Woodstock-festivalen 1969.

Målet var att skapa en helg där olika generationer och artister möts. Bland de bokade artisterna finns Miley Cyrus, Jay-Z, The Killers, Santana och John Fogerty.

Kommentarer
|

Pedersöre Teater jubilerar med specialskriven pjäs

Nyhetsbild
Tom Wilhelms har skrivit om en kvinna som flyttar tillbaka till landsbygden. Foto: Jonas Brunnström
Det finns alltid en landsbygd som måste försörja de växande städerna. Det vill manusförfattaren Tom Wilhelms belysa i "All vår möda och alla våra drömmar".

Mest läst senaste veckan