|

Huawei skjuter fram sitt mål

NyhetsbildZoom
Kinesiska Huawei skjuter fram målet om att passera konkurrenten Samsung och bli världens största mobiltelefontillverkare. Arkivbild. Foto: Ng Han Guan/AP/TT
Kinesiska Huawei skjuter fram målet om att passera konkurrenten Samsung och bli världens största mobiltelefontillverkare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I samband med teknikmässan i Shanghai medger en av bolagets chefsstrateger i ett tal att Huawei behöver mer tid för att uppnå målet.

Huawei utvecklar inte vilka skäl som ligger bakom men teknikjätten är för närvarande djupt ifrågasatt och bland annat svartlistad i USA efter misstankar om att bolagets utrustning kan användas för spionage av Kina. Huawei uppger att man säljer 500 000–600 000 mobiltelefoner dagligen.

Kommentarer
|

Norwegian räknar ut Boeings Max-plan i sommar

Nyhetsbild
Norwegian räknar med att bolagets 18 plan av modellen Boeing 737 Max 8 får stå på marken åtminstone till slutet av augusti. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT
Norwegian räknar nu med att flygbolagets 18 stycken Boeing 737 Max 8-plan kommer att få stå på marken åtminstone till slutet av augusti och därmed missa sommarsäsongen.

Mest läst senaste veckan