|

Karleby stad vill höra tankar kring jämlikhet i staden

"Ett Karleby för alla". Karleby stad har öppnat en elektronisk enkät om jämlikhet och likbehandling.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Karleby stad vill kartlägga upplevelser och synpunkter om jämlikhet och likabehandling eller brist på sådan inom stadens verksamhet. Enkäten ska stöda stadens jämlikhets- och likabehandlingsarbete. Stadens verksamhet innefattar utbildning, stadsmiljö och förvaltning. 

Enkäten hittas på Karleby stads webbplats och kan besvaras tills den 26.6. Det tar cirka fem till tio minuter att besvara enkäten. Den går att besvara på svenska, finska och engelska. Ifall man inte har tillgång till den elektroniska enkäten går den att besvara i pappersform vid kundtjänsten i Stadshuset.  Svaren behandlas anonymt. 

Det är  lagen om jämställdhet mellan kvinnor och män och diskrimineringslagen samt de grunder till likabehandling som anförs i lagarna som är grunden för enkäten.

|

"Emma" var med i båten som sjönk: Det var tur att vi såg stenen i vattnet

Nyhetsbild
Fem personer lyckades rädda sig till en sten då motorbåten de färdades i tog in vatten på Kantfjärden i Sundom skärgård natten till söndag. Foto: Gränsbevakningen
Fem personer och en hund satt i båten som sjönk i Sundom skärgård i natt. En av personerna, som vill vara anonym, berättar att de hade turen på sin sida när olyckan var framme.

Mest läst senaste veckan