|

Tipsa oss om sommargäster – vem vill du läsa om i sommar?

NyhetsbildZoom
Munsalabördiga Hanna Nilsson som bor i Stockholm var en sommargäst många ville läsa om i fjol. Foto: Arkiv/Louise Häggström
Sommaren är här och med den dyker också sommargäster upp i regionen. Vem vill du läsa om i ÖT i sommar?
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Är moster från Australien hemma på besök i Terjärv? Kommer kusinen som seglat runt jorden och hälsar på släkten i Monäs? Nu vill vi ha dina tips på intressanta sommargäster vi kan intervjua.

Sommargästen är, precis som det låter, någon som besöker trakten under sommaren. Inte sällan handlar det om en österbottning i förskingringen som tillbringar semestern i hemtrakten.

Det kanske är en person som har ett intressant jobb, en läsvärd historia att berätta eller som av någon annan orsak förtjänar att lyftas fram.

Skicka in ditt tips till red@ot.fi och berätta vem vi borde intervjua och varför. Kom också ihåg att ge oss kontaktuppgifter!

Kommentarer
|

Finlands bästa finska spetshundar tävlar i fågeljakt i Vörå – målet: En hund som skäller länge

Nyhetsbild
Thommy Svevar tävlar numera mest med hunden Rota. Hunden Inka har varit med länge, i elva år. Jonas Bagge tävlar också. Men i FM-tävlingarna är de arrangörer. Foto: Mikael Nybacka
När Finlands nationalhund tävlar i jakt är öronbedövande hundskall precis vad man strävar efter. För att vinna ska hunden skälla oavbrutet i tio minuter – upprepade gånger.

Mest läst senaste veckan