|

Froome: Tack för allt stöd

NyhetsbildZoom
Chris Froome. Foto: Peter Dejong/AP/TT
Chris Froome kraschade svårt i onsdags och ådrog sig flera frakturer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 34-åriga britten har opererats för sina skador, en operation som gick bra, och nu skickar cykelstjärnan en hälsning från sjukhuset i Saint-Étienne i Frankrike.

– Först och främst vill jag bara rikta ett stort tack till alla som har skickat sina lyckönskningar, säger Froome i ett pressmeddelande.

– Det här är uppenbarligen en svår stund, men jag har fått mycket styrka från all support de senaste dagarna. Strömmen av stöd har varit väldigt överväldigande och något som jag aldrig hade väntat mig.

Froome har vårdats på intensivavdelningen och hans stall, Team Ineos, uppger att han fortsätter återhämta sig på det franska sjukhuset. Enligt besked tidigare i veckan ska Froome kunna tävla igen om ett halvår.

– Mitt fokus är framåt. Det är en lång återhämtningsprocess som väntar, men den processen börjar nu och jag är helt inställd på att komma tillbaka till mitt bästa jag, säger britten.

Chris Froome vann Tour de France 2013, 2015, 2016 och 2017.

Kommentarer
|

Fyra personer i Jeppis Hockeys styrelse – Tom Enlund leder arbetet

Nyhetsbild
Jeppis Hockeys styrelse modell 2019, uppe från vänster: sekreterare Anders Lind, ordförande Tom Enlund, viceordförande Kenneth Björklund och kassören Johanna Pesola. Foto: Kevin Åkerlund
Jeppis Hockeys nya ordförande heter Tom Enlund. Han valdes vid det ajournerade årsmötet förra veckan och jobbar i en styrelse som består av fyra personer.

Mest läst senaste veckan