|

Fury siktar in sig på Wilder

Brittiske Tyson Fury gjorde processen kort med tyske Tom Schwarz. Zoom
Foto: John Locher/AP/TT

Brittiske Tyson Fury gjorde processen kort med tyske Tom Schwarz.

Kontroversielle brittiske boxaren Tyson Fury har tagit sig ett steg närmare en ny titelfajt mot amerikanen Deontay Wilder.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tungviktaren Fury hade inga problem med att avfärda tyske motståndaren Tom Schwarz vid en gala i Las Vegas i natt svensk tid. Fury vann på teknisk knock out redan i den andra ronden.

30-årige Fury, som tidigare lämnat ifrån sig en rad mästarbälten på grund av drog- och alkoholproblem, mötte tre år äldre Wilder förra året för att slåss om tungviktsbältet inom WBC-organisationen. Den matchen slutade oavgjort och Wilder fick behålla bältet.

– Vi har en ny fajt inbokad antingen 21 september eller 5 oktober, och nästa år kommer vi att fånga in Wilder och tvinga honom att ge mig bältet, sade Fury efter segern över Schwarz.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan