|

Durant lämnar Golden State för Brooklyn

Kevin Durant flyttar från väst till öst. Zoom
Foto: Nathan Denette/The Canadian Press/AP/TT

Kevin Durant flyttar från väst till öst.

Skadade NBA-stjärnan Kevin Durant lämnar Golden State för Brooklyn.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I ett inlägg på Instagram skriver Durant, som inte längre är kontraktsbunden till Golden State, att han kommer att skriva på för Brooklyn när NBA:s förhandlingsperiod går ut på lördag.

Enligt nba.com handlar det om ett fyraårskontrakt värt 164 miljoner dollar.

30-åriga Durant, som har spelat för Golden State sedan 2016, ansågs vara en av den nordamerikanska basketligans bästa spelare när han skadade sig under årets slutspel.

Först skadade han vaden under kvartsfinalserien mot Houston. Han kom tillbaka i den femte finalmatchen mot Toronto och hann spela en kort stund innan han slet av ena hälsenan, en skada som bedöms kunna ta hela nästa säsong för Durant att komma tillbaka från. När han kommer att spela för Brooklyn är därför högst oklart.

Annons
Kevin Durant har vunnit NBA två gånger med Golden State – 2017 och 2018.

Under NBA:s förhandlingsperiod, som i år inleddes natten till måndagen den 1 juli finsk tid, och som pågår till lördagen, kan klubbar förhandla med spelare som inte är kontraktsbundna. Men det som man kommer överens om är inte bindande och själva kontrakten, med några få undantag, skrivs först efter förhandlingsperiodens slut.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

F1-stjärnor avstod knäböjning inför premiär: "Det som spelar roll är fakta och beteenden"

Lewis Hamilton knäböjer inför F1-premiären i Österrike.
Foto: Dan Istitene/AP/TT

Lewis Hamilton knäböjer inför F1-premiären i Österrike.

Alla förare utom sex valde att knäböja inför F1-premiären i Österrike. På sociala medier förklarar stjärnorna Charles Leclerc och Max Verstappen varför de avstod.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan