|

Leonardo: Uppenbart att Neymar vill lämna

NyhetsbildZoom
Neymar, till höger, missade Copa América på grund av skada, men närvarade ändå när Brasilien, som vann det sydamerikanska mästerskapet, mötte Argentina i förra veckans semifinal. Foto: Eugenio Savio/AP/TT
Neymar ryktas vara på väg tillbaka till Barcelona. Nu bekräftar Paris Saint-Germains sportchef att stjärnan vill lämna den franska mästarklubben.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Silly season är i full rullning och ryktenas man är återigen Neymar.

Under sommaren har det talats om en potentiell återkomst till Barcelona för Paris Saint-Germains brasilianska superstjärna – och när det på måndagen blev känt att anfallaren inte dök upp på Ligue 1-lagets återsamling tog ryktena ny fart.

Nu kommenterar PSG:s sportchef, brasilianska Leonardo, Neymars situation och han utesluter inte att 27-åringens tid i det franska mästarlaget snart kan vara historia.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men än så länge vet vi inte om någon vill köpa honom och i så fall till vilket pris, säger Leonardo till franska Le Parisien.

– Det är uppenbart för alla (att han vill lämna), men i fotboll kan du säga en sak i dag och en annan i morgon. Det är otroligt, men så är det.

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu har tidigare sagt att Neymar vill återvända till den spanska mästarklubben, men att PSG inte vill släppa honom.

Enligt brasilianska medier hävdar Neymars pappa att PSG visste om att spelaren inte skulle dyka upp på måndagens återsamling sedan ett år tillbaka, eftersom han skulle arbeta med välgörenhet. Trots det riskerar Neymar påföljder från sin arbetsgivare på grund av sin frånvaro.

– Klubben beklagar denna situation och kommer därför att vidta lämpliga åtgärder, skriver PSG i ett uttalande.

Neymar har kontrakt med Paris Saint-Germain fram till juni 2022.

Kommentarer
|

Mannström öppnade turneringen: "Njut av dessa fyra dagar"

Nyhetsbild
Det var proppfullt med folk på torget när Kokkola-Cup, den 39:e i ordningen, officiellt invigdes på torsdagkväll.

Mest läst senaste veckan