V-Lift köper upp Mäenpää Maskin Ab

NyhetsbildZoom
Vd Mikael Vikström (t.h) är nöjd över affären där V-lift köpte upp Mäenpää Maskin Ab. Till vänster försäljningschefen Guy Snellman. Foto: Arkiv/Malin Henricson
V-Lift expanderar genom att köpa Mäenpää Kone Oy Maskin Ab:s verksamhet. Affären blev klar i början av juli och från och med första augusti är det den nya ägaren som driver verksamheten. Samtidigt flyttar personalen över till V-Lift.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mäenpää och V-Lift har fört diskussioner en tid och V-Lift:s Vd Mikael Vikström är nöjd med arrangemanget.

– Den här affären både kompletterar och utökar vår befintliga verksamhet på ett mycket bra sätt. Det ger oss mera bredd och vi hoppas kunna betjäna industrin och byggbranschen ännu bättre i framtiden.

V-Lift har hittills fokuserat främst på liftuthyrning och uthyrning av tillfälliga modulbyggnader för exempelvis skolor och kontor.

– Tack vare köpet blir vi ett mer komplett uthyrningsföretag med ett bra utbud på mindre maskiner och verktyg för alla som behöver nåt när de bygger och renoverar, säger Vikström.

Förutom uthyrningsverksamheten kommer V-Lift framöver även att erbjuda våra kunder verktygsförsäljning och försäljning av arbetskläder.

Business Manager Mika Mäenpää från Mäenpää Rakennus är nöjd med affären och glad att man lyckades hitta en kompetent och seriös köpare.

– Vi är övertygade om att verksamheten fick rätt ägare. Den nya ägaren har redan en mycket bred erfarenhet inom branschen och vi tror på deras förmåga att utveckla verksamheten vidare.

Kommentarer

Mest läst senaste veckan