|

Breaking bad-film har premiär i höst

NyhetsbildZoom
Jesse Pinkman (Aaron Paul) får en central roll i "El Camino: A Breaking bad movie". Bilden är från 2018. Foto: Richard Shotwell/AP/TT
Den hyllade tv-serien "Breaking bad" fick ett våldsamt slut 2013. Men nu avslöjar Netflix att en uppföljare, i form av en film, är på väg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Filmen "El Camino: A Breaking bad movie" kommer att släppas den 11 oktober.

"Breaking bad" sändes mellan 2008 och 2013, och skildrar huvudpersonen Walter Whites resa från beskedlig kemilärare till knarklangare.

2015 kom sidoserien "Better call Saul", som utspelar sig före händelserna i "Breaking bad" och kretsar kring advokaten Saul Goodman, en bifigur i originalserien.

Den nya filmen kommer att utspela sig efter seriens slut, och handlingen ska kretsa kring Jesse Pinkman, knarklangare och sedermera kock.

"I efterdyningarna av sin dramatiska flykt från fångenskap, måste Jesse göra upp med sitt förflutna för att kunna skapa sig en framtid", meddelar strömningsjätten i en kommuniké om filmen.

Kommentarer
|

Snart premiär för pjäs som kan provocera publiken i Bibelbältet

Nyhetsbild
Tomi Turunen som Molina i pjäsen "Hämähäkkinaisen suudelma", som utspelar sig i ett fängelse i Argentina under slutet av 1970-talet. Foto: Kevin Åkerlund
Teaterchefen vill inte se pjäsen som får premiär nästa vecka som politisk, men att ha den på repertoaren är ett ställningstagande.

Mest läst senaste veckan