|

Demi Moore skriver självbiografi

NyhetsbildZoom
Demi Moore. Arkivbild. Foto: Richard Shotwell/AP/TT
"Inside out". Det är titeln på Demi Moores självbiografi som når handeln i slutet av september. Enligt New York Times, som träffat stjärnan inför boksläppet, hoppas hon att läsarna ska upptäcka en annan sida av henne genom boken.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Det är spännande men jag känner mig väldigt sårbar. Här finns inget skydd i form av en rollfigur, ingen annans tolkning av mig, säger hon i intervjun.

Boken tar, förutom Moores karriär, även upp uppväxten samt hennes äktenskap med filmstjärnorna Bruce Willis och Ashton Kutcher.

Demi Moore syntes bland annat i Joel Schumachers "St Elmo's fire" 1985 och slog igenom stort i Hollywood i Edward Zwicks "Härom natten" året därpå. På 90-talet spelade hon i storfilmer som "På heder och samvete", "Ett oanständigt förslag" och "Ghost".

Kommentarer
|

THL: Stora lokala skillnader i täckningen av HPV-vaccin – lägst täckningsgrad i Österbotten

Nyhetsbild
Finland har cirka 70 procent av alla flickor födda 2006 vaccinerats. THL publicerade nya uppgifter i vaccinationsregistret på måndagen. Foto: Pixabay
Cirka 70 procent av flickor födda 2006 har fått HPV-vaccin, men de lokala skillnaderna är stora, uppger Institutet för hälsa och välfärd (THL).

Mest läst senaste veckan