|

SFP vill stärka sin företagspolitik genom nytt nätverk

SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson säger att partiet via det nya företagspolitiska nätverket vill vara med och bygga mer omfattande näringslivspolitiska broar och nätverk mellan regioner, men också mellan länder. Zoom
Foto: Linnea de la Chapelle/SPT

SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson säger att partiet via det nya företagspolitiska nätverket vill vara med och bygga mer omfattande näringslivspolitiska broar och nätverk mellan regioner, men också mellan länder.

SFP:s partistyrelse har tillsatt ett nytt företagspolitiskt nätverk. Partiordförande Anna-Maja Henriksson välkomnar alla intresserade att vara en del av nätverket.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regeringen vill nå en sysselsättningsgrad på 75 procent under den här regeringsperioden. SFP betonar att ett företagarvänligt samhälle är i nyckelposition för att klara av den målsättningen.

– Nya arbetstillfällen skapas främst i små och medelstora företag. Därför behöver vi en beskattning som uppmuntrar till företagande och en lagstiftning som stöder företagande, säger SFP:s partiordförande Anna-Maja Henriksson i ett pressmeddelande.

SFP:s partistyrelse har tillsatt ett nytt företagspolitiskt nätverk, som leds av Anna-Karin Tötterman. Partiordförande Anna-Maja Henriksson välkomnar alla intresserade att vara en del av nätverket. Hon ser det nygrundade företagarnätverket som en naturlig del av partiets arbete för att aktivt lyfta upp företagarfrågor på agendan.

– Via det vill vi vara med och bygga mer omfattande näringslivspolitiska broar och nätverk mellan regioner, men också mellan länder. Samarbete och större ekosystem är en förutsättning för att skapa globala konkurrensfördelar.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tre satt i bakluckan vid olyckan i Pargas i lördags – En av dem som skadades är nu död

Polisen misstänker föraren för grovt rattfylleri, grovt dödsvållande och grovt vållande av personskada.
Foto: Erik Sandström/SPT

Polisen misstänker föraren för grovt rattfylleri, grovt dödsvållande och grovt vållande av personskada.

En allvarlig bilolycka i Pargas ledde till att två personer skadades allvarligt. Polisen uppger nu att en av de skadade avled av sina skador.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan