|

SFP vill stärka sin företagspolitik genom nytt nätverk

NyhetsbildZoom
SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson säger att partiet via det nya företagspolitiska nätverket vill vara med och bygga mer omfattande näringslivspolitiska broar och nätverk mellan regioner, men också mellan länder. Foto: Linnea de la Chapelle/SPT
SFP:s partistyrelse har tillsatt ett nytt företagspolitiskt nätverk. Partiordförande Anna-Maja Henriksson välkomnar alla intresserade att vara en del av nätverket.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regeringen vill nå en sysselsättningsgrad på 75 procent under den här regeringsperioden. SFP betonar att ett företagarvänligt samhälle är i nyckelposition för att klara av den målsättningen.

– Nya arbetstillfällen skapas främst i små och medelstora företag. Därför behöver vi en beskattning som uppmuntrar till företagande och en lagstiftning som stöder företagande, säger SFP:s partiordförande Anna-Maja Henriksson i ett pressmeddelande.

SFP:s partistyrelse har tillsatt ett nytt företagspolitiskt nätverk, som leds av Anna-Karin Tötterman. Partiordförande Anna-Maja Henriksson välkomnar alla intresserade att vara en del av nätverket. Hon ser det nygrundade företagarnätverket som en naturlig del av partiets arbete för att aktivt lyfta upp företagarfrågor på agendan.

– Via det vill vi vara med och bygga mer omfattande näringslivspolitiska broar och nätverk mellan regioner, men också mellan länder. Samarbete och större ekosystem är en förutsättning för att skapa globala konkurrensfördelar.

Kommentarer
|

Polisen i Estland: Två avlidna har hittats på Tallinks Silja Europa

Nyhetsbild
Två döda har hittats ombord på Silja Europa. Foto: Arkiv/Lehtikuva/Kimmo Mäntylä
Det rör sig om en 25-årig kvinna och en 21-årig man. Båda var finländska medborgare.

Mest läst senaste veckan