|

Vill du bli årets lucia?

NyhetsbildZoom
Cassandra Sarin var Karlebynejdens lucia i fjol. Foto: Kevin Åkerlund
ÖT:s lucior i Karleby- och Jakobstadsregionen skänker ljus och glädje till andra i vintermörkret. Nu är det dags att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du vara med och glädja andra som lucia? Anmäl dig själv eller någon du känner som är utåtriktad, har en god sångröst och är minst 16 år till uppdraget som ÖT:s lucia. Det är en fördel om man är van att uppträda, men huvudsaken är att man vill ljusa upp någons vardag i december.

Skicka in namn, telefonnummer och e-postadress, och berätta varför du eller någon du känner skulle passa som lucia. Om du anmäler någon annan, kom ihåg att bifoga dina egna kontaktuppgifter. Vi tar endast emot anmälningar med samtycke av kandidaten. Mejladressen är lucia@hssmedia.fi. 

Ifall du hellre vill skicka ett brev skickas uppgifterna för Jakobstadsnejdens lucias del till ÖT, Köpmansgatan 10, PB 22, 68601 Jakobstad. För Karlebynejdens lucias del skickas uppgifterna till ÖT, Strandgatan 8-10, 67101 Karleby. Märk kuvertet ”Lucia 2019”. 

Sista anmälningsdag är onsdagen den 23 oktober klockan 18.

ÖT ordnar luciaomröstningen i samarbete med regionens Lionsklubbar. Intäkterna från Lionsklubbarnas insamlingar går till välgörande ändamål.

Kommentarer
|

Stadsbor önskar mer liv på torget – delade åsikter om bilars närvaro

Nyhetsbild
Förutom olika tankar om torget tycker Anneli och Bengt-Göran Blomström också att Rådhusgatan invid borde bli dubbelriktad igen. Det blir en omväg när vi som bor i västra centrum ska till östra delen och handla mat, säger Anneli. Foto: Kevin Åkerlund
Ett kafé, en barnvänlig miljö, mera planteringar och bänkar. Stadsbor, med fler, passade på att lämna in sina önskemål gällande torget.

Mest läst senaste veckan