|

Tre personer åtalas för Mac Millers död

Tre män åtalas misstänkta för narkotikabrott i samband med den amerikanske rapparen Mac Millers död i en överdos förra året, skriver NME.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

De tre männen misstänks ha försett Mac Miller med fentanyl – en opioid som är hundra gånger starkare än morfin.

Misstankarna gäller även att männen ska ha fortsatt att sälja droger efter rapparens död. Vid fällande dom riskerar de tre åtalade minst 20 år i fängelse.

Mac Miller, vars riktiga namn var Malcolm McCormick, hittades livlös i sitt hem i Los Angeles den 7 september förra året. Under sin karriär talade han öppet som sina drogproblem i låttexter och intervjuer.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Wasa Teater skjuter fram premiären på "Bomullsängeln"

Ksenia Timoshenko, till vänster, och Sannah Nedergård spelar huvudrollerna som Helli och Hilda i "Bomullsängeln" på Wasa Teater.
Foto: Frank A. Unger

Ksenia Timoshenko, till vänster, och Sannah Nedergård spelar huvudrollerna som Helli och Hilda i "Bomullsängeln" på Wasa Teater.

Urpremiären av Wasa Teaters nyskrivna pjäs "Bomullsängeln" skjuts upp med en vecka.

Mest läst senaste veckan