|

Tidigare Jarospelare tränar RoPS

Vesa Tauriainen med hunden Nella i lägenheten i Kråkholmen i mars 1996. Några dagar senare åkte han med Jarotruppen till Marmaris på träningsläger. Zoom
Foto: Arkiv/Petter Granroth

Vesa Tauriainen med hunden Nella i lägenheten i Kråkholmen i mars 1996. Några dagar senare åkte han med Jarotruppen till Marmaris på träningsläger.

En av pjäserna från alla tiders Jarolag tar över som tränare för RoPS.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I dag har RoPS utsett ny tränare för de kommande två åren. Det är den tidigare Jaroanfallaren Vesa Tauriainen som får förtroendet. Tauriainen spelade i Jaro från 1994 till 1996 och var där med en del av det lag som så när tog en historisk medalj. Tauriainen gjorde sammanlagt 11 mål på 48 matcher för Jaro. 

Efter åren i Jaro spelade Tauriainen i Santa Claus och RoPS. Under 2000-talet har han varit assisterande tränare i MyPa och RoPS och ansvarig tränare i KooTeePee. Den senaste säsongen har han varit tränare för RoPS 2 som har gjort en bra säsong i division två.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Efter 4–0-segern – Ancelotti får sparken

Carlo Ancelotti.
Foto: Cesare Abbate/AP/TT

Carlo Ancelotti.

Napolis tränare Carlo Ancelotti hann inte fira lagets avancemang i Champions League länge.

Mest läst senaste veckan