|

Fotbollspodden 100: Säsongen och framtiden

Sören Bäck och Björn Bredbacka. Zoom
Foto: Arkiv/Jonas Brunnström

Sören Bäck och Björn Bredbacka.

Bara en match återstår av fotbollssäsongen i regionen. Nu är det dags att knyta ihop säcken och rikta blicken mot framtiden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jubileumsavsnittet, det hundrade av Fotbollspodden är ute. Säsongen är så gott som över och det blir en rejäl tillbakablick på vem som lyckades och vem som inte lyckades i Jaro 2019.

Det blir förstås också snack om den division ett säsong som väntar och som blir högintressant i Österbotten. Sören Bäck och Björn Bredbacka tar en titt på hur lagbyggena inför 2020 ser ut i KPV, Jaro och VPS. 

Hur blir det med Jaros mexikaner, vad händer med Pavle Milosavljevic och vilken mittback har gjort sitt i den röda tröja. Bland annat de frågorna reder vi ut i avsnitt 100 av Fotbollspodden. 

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Östman plagierade Adlercreutz på ÖT:s debattsida: "Nog skäms jag lite"

Anders Adlercreutz skrev ett debattinlägg om dividendbeskattningen i HBL och Peter Östman använde delar av texten i sitt debattsvar i ÖT.
Foto: Ann-Sofi Berger / Marcus Lillkvist

Anders Adlercreutz skrev ett debattinlägg om dividendbeskattningen i HBL och Peter Östman använde delar av texten i sitt debattsvar i ÖT.

I ett debattinlägg använde Peter Östman (KD) nästan ordagrann text från en HBL-insändare av Anders Adlercreutz – men utan att hänvisa.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan