|

West överraskade fångar med rapgudstjänst

Kanye West. Arkivbild. Zoom
Foto: Chris Pizzello/AP

Kanye West. Arkivbild.

De intagna i fängelset Harris County Jail i amerikanska Houston fick häromdagen en överraskning när rapstjärnan Kanye West dök upp och uppträdde för dem, rapporterar CBS News.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tillsammans med en stor gospelkör framförde den nyfrälste rapparen låtar från sitt senaste album "Jesus is king" för några hundra manliga interner. Sedan tog han sällskapet till andra sidan gatan och uppträdde för en mindre grupp intagna kvinnor.

– Det här är frälsning och inte någon konsert, ska West ha förklarat under uppträdandet.

"Säga vad man vill om den mannen, men Kanye West och hans kör förde med sig ljus till människor som behövde det", skriver en talesman för det lokala sheriffkontoret på Twitter.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Svårt mobbade Anders fick höra att han är känslig – använder erfarenheterna i sina böcker

Anders Nyman konstaterar att man formas av att bli mobbad. I stället för att bli bitter anser han att man ska använda sig av erfarenheterna. Själv gör han det när han skriver.
Foto: Kevin Åkerlund

Anders Nyman konstaterar att man formas av att bli mobbad. I stället för att bli bitter anser han att man ska använda sig av erfarenheterna. Själv gör han det när han skriver.

Att bli refuserad fick inte Anders Nyman att tappa modet. Han bestämde sig för att gå upp till kamp mot patriarkatet på egen hand.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan