Lyckat första år för engelsk utbildning på Novia

Utbildningen har fått en lyckad start. Zoom
Foto: Arkiv

Utbildningen har fått en lyckad start.

Första året med mastersutbildningen Industrial Management and Engineering har varit mycket populär bland de tjugo som studerar på linjen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Utbildningen Industrial Management and Engineering riktar sig till personer som ska skapa värde i framtidens ledarskap och affärsutveckling. Utbildningen tar emot 20 studerande och undervisningsspråket är engelska.

Utbildningen är Novias sätt att svara på de kunskaps- och rekryteringsbehov som finns inom det internationella affärslivet och industrin. Under det första året läser deltagarna om ledarskap och affärsutveckling. Andra året fokuserar utbildningen på beslutsfattande, analytik och examensarbetet. 

Målgruppen för utbildningen är personer med ingenjörs- och eller annan jämförbar examen på yrkeshögskolenivå eller som har en kanindatexamen inom teknik.  Även diplomingenjörer eller personer med annan postgradualexamen inom teknik är rätt målgrupp för den här utbildningen. 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Komikern Alfred Backa är först ut när Wasa Teater presenterar nytt underhållningskoncept

Alfred Backa ger två shower i höst inom ramen för Wasa Teaters nya evenemangsserie "Egäntligen fredag".
Foto: Arkiv/Mikael Nybacka

Alfred Backa ger två shower i höst inom ramen för Wasa Teaters nya evenemangsserie "Egäntligen fredag".

Ståuppkomik, musik och berättarkaféer. Wasa Teater lanserar "Egäntligen fredag" tillsammans med restaurangen Ernst Salonger.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan