|

Paow och Mos tillbaka i Paradise hotel

Fyra tidigare deltagare kommer att leda varsitt lag i årets "Paradise hotel". Från vänster: Robin "Mos" Andersson, Anna Pankova, Paulina "Paow" Danielsson och Kristian Täljeblad. Pressbild. Zoom
Foto: Tony Ottosson

Fyra tidigare deltagare kommer att leda varsitt lag i årets "Paradise hotel". Från vänster: Robin "Mos" Andersson, Anna Pankova, Paulina "Paow" Danielsson och Kristian Täljeblad. Pressbild.

Veteranerna Robin "Mos" Andersson, Paulina "Paow" Danielsson, Anna Pankova och Kristian Täljeblad återvänder till "Paradise hotel".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I ett nytt grepp kommer de fyra tidigare deltagarna att leda varsitt lag genom tävlingen där prissumman är 500 000 kronor (cirka 50 000 euro).

Kristian Täljeblad och Anna Pankova träffades och blev ett par när de var med i "Paradise hotel" 2017. Nu avslöjar produktionen att ett frieri kommer att ske under säsongen – och att det är Kristian Täljeblad som går ned på knä framför kamerorna.

"Att vara tillbaka på plats i Mexiko där allt startade för mig känns helt otroligt kul och ännu roligare är ju att cirkeln sluts mellan mig och Anna under denna säsong," säger han i ett pressmeddelande.

Paradise hotel har premiär den 17 februari på Viaplay, Viafree och TV3.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Coronapandemin stoppar ytterligare en festival i Vasa

Halloween blues ställs in på grund av svårigheterna att säkerställa publikens, artisternas och personalens säkerhet och trivsel.
Foto: Arash Matin/arkiv

Halloween blues ställs in på grund av svårigheterna att säkerställa publikens, artisternas och personalens säkerhet och trivsel.

Årets Halloween blues ställs in på grund av coronaläget.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan