|

Fotbollspodden 102: En all-star elva för tiotalet

Sören Bäck och Björn Bredbacka Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Sören Bäck och Björn Bredbacka

Fotbollspodden synar inledningen av försäsongen i sömmarna men blickar också bakåt och tar ut Jaros all-star elva för 10-talet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Även med tanke på att det är ett ungt och något skadebenäget Jaro har försäsongen hittills varit oroväckande svag. I Fotbollspodden funderar Sören Bäck och Björn Bredbacka på vad som krävs för att man ska kunna räkna Jaro som ett lag som utmanar i toppen av division ett. Och är det ens möjligt för något lag att utmana ett ekonomiskt starkt KPV. 

Dessutom: Den profilfattiga upplagan av division ett. En oväntad comeback i Jaro. Vilken är egentligen Jim Myreviks rätta position och den 02-födda spelaren som har imponerat på Sören under vintern?

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Jeppis fotbollsstadion tar form– en beräknad läktarkapacitet på 3000 sittplatser

Skiss över Jakobstads stadionprojekt med arbetsnamnet Jeppis Stadion. Simhallen är till höger.

Skiss över Jakobstads stadionprojekt med arbetsnamnet Jeppis Stadion. Simhallen är till höger.

Stadionprojektet på Västra plan får allt fastare former. På onsdagen bekantade sig representanter från Bollförbundet, staten och staden Jakobstad med planerna och lovorden uteblev inte.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan