Vasaföretag vill slå sig in på kombucha-marknaden – med österbottniska råvaror

Helena Perätalo är styrelseordförande och Tuomas Paavola är smakmästare. – Det är det fina med ett eget företag, du får skapa din egen titel, säger Tuomas. De är båda två av företagets fem delägare. Dessutom är de ett par.
Foto: Heidi Kojonen

Helena Perätalo är styrelseordförande och Tuomas Paavola är smakmästare. – Det är det fina med ett eget företag, du får skapa din egen titel, säger Tuomas. De är båda två av företagets fem delägare. Dessutom är de ett par.

"Tillverkat i det soliga Vasa" står det på etiketten till drycken som tillagas enligt ett hemligt recept. Wasa Fools Paradise gör kombucha och har målet att bli större – mycket större.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan