|

"Möjligt att skolan inte öppnar mer denna termin"

Ministrarna Hanna Kosonen och Li Andersson. Zoom
Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva

Ministrarna Hanna Kosonen och Li Andersson.

Undervisningsminister Li Andersson påminner om att kuratorer och skolpsykologer finns för eleverna också nu. Hon berömmer Finlands lärare för deras höga yrkeskompetens. "Nu är det också viktigt att föräldrarna orkar", säger Andersson. Forsknings- och kulturminister Hanna Kosonen påpekar hur viktig vetenskapen är i arbetet mot viruset.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Undervisningsminister Li Andersson (VF) och forsknings- och kulturminister Hanna Kosonen (C) var på plats under dagens presskonferens.

SPT rapporterade direkt. Du kan också läsa den i efterhand här:

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

29 nya coronafall – märkbar minskning i antalet intensivvårdspatienter

På sjukhusen blir coronapatienterna allt färre. I nuläget vårdas sammanlagt 95 coronadrabbade personer på sjukhus och 11 av dem behöver intensivvård.
Foto: Ari Sundberg/SPT

På sjukhusen blir coronapatienterna allt färre. I nuläget vårdas sammanlagt 95 coronadrabbade personer på sjukhus och 11 av dem behöver intensivvård.

Under det senaste dygnet har antalet coronadrabbade intensivvårdspatienter sjunkit med 7. I nuläget behöver 11 personer i Finland intensivvård på grund av covid-19.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan