|

Ekologisk björksav – ny nisch för Storbackas ekolantbruk

Ann-Kristin Forsell och Johan "Jussi" Storbacka häller upp den färska björksaven i en flaska för att ÖT:s utsända ska få ett smakprov.
Foto: Eva-Stina Kjellman

Ann-Kristin Forsell och Johan "Jussi" Storbacka häller upp den färska björksaven i en flaska för att ÖT:s utsända ska få ett smakprov.

Björksaven som Jussi Storbacka häller upp ur dunken är kristallklar. De senaste veckorna har det blivit tusentals små flaskor som åkt ner i frysen så fort som möjligt. Allt för att bevara savens nyttigheter.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan