|

Robbie Williams återförenas med Take That

Take That återförenas igen – digitalt. Arkivbild. Zoom
Foto: Joel Ryan

Take That återförenas igen – digitalt. Arkivbild.

Nu är det klart – Take That återförenas med Robbie Williams. Enligt Billboard sker återföreningen dock bara digitalt, i samband med en välgörenhetsspelning den 29 maj.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

De gamla pojkbandsstjärnorna Robbie Williams, Howard Donald, Mark Owen och Gary Barlow medverkar från sina respektive hem för att samla in pengar bland annat till teknisk personal i livemusikbranschen, som har drabbats hårt av coronapandemin.

Frånvarande är Jason Orange som har pensionerat sig från musiken.

Sedan Robbie Williams lämnade bandet 1995 och startade en framgångsrik solokarriär har det ofta uppstått spekulationer om en återförening. Så skedde också 2011, men efter något år lades gruppen på is igen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Henry Fords barnbarn ställde till med praktfiasko – här är tidernas största bilfloppar

Foto: CNP

”Om jag hade lyssnat på vad kunderna ville ha så hade de svarat en snabbare häst”. Orden kommer från Henry Ford som gjorde dundersuccé med T-Forden. När däremot sonsonen tog över ratten så gjorde han raka motsatsen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan