Många restauranger tvingas byta koncept – krögaren Saku: "Är bufféerna borta för alltid?"

I vanliga fall har restaurang Bank plats för 200 kunder. Nu får man bara ha 100. Krögaren Saku Railio säger att man tar bort extra bord och stolar så kunderna inte sitter så tätt.
Foto: Mikael Nybacka

I vanliga fall har restaurang Bank plats för 200 kunder. Nu får man bara ha 100. Krögaren Saku Railio säger att man tar bort extra bord och stolar så kunderna inte sitter så tätt.

På Bank i Vasa börjar lunchen serveras till borden. Bufféer är förbjudna när restaurangerna öppnar igen. Inte optimalt, säger krögaren Saku Railio, men kanske något vi måste vänja oss vid.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan