Inga fler smittade av covid-19 i trakten – femtio har testats sedan i går

Inga nya fall av covid-19 har registrerats. Zoom
Foto: Arkiv/Mikael Nybacka

Inga nya fall av covid-19 har registrerats.

Antalet personer som smittats av coronaviruset i Österbotten är fortfarande oförändrat.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Femtio personer har testats för covid-19 inom Vasa sjukvårdsdistrikt sedan i går. Men man har inte upptäckt några nya fall. 

Av de 62 som har insjuknat har 59 tillfrisknat. Eftersom två av de som insjuknat har avlidit finns det nu endast ett aktivt fall av covid-19 inom Vasa sjukvårdsdistrikt. 

Även i Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt är antalet nya fall noll. Det totala antalet bekräftade fall är alltså fortfarande 46 i distriktet.

Inte heller i Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt har några nya fall uppdagats. De har haft totalt 31 fall av covid-19.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Coronasmitta på Vasarestauranger – så länge personalen är frisk behöver ingen sättas i karantän

I början av förra veckan besökte en coronasmittad person tre restauranger i Vasa. Lyckligtvis var det inte rusning på någon av restaurangerna.
Foto: Arkiv/Stefan Westergård

I början av förra veckan besökte en coronasmittad person tre restauranger i Vasa. Lyckligtvis var det inte rusning på någon av restaurangerna.

Restaurangerna kan fortsätta hålla öppet och personalen har inte satts i karantän efter att en coronasmittad person besökt restauranger i Vasa. Det var vid en lugn tidpunkt med få kunder, säger krögarna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan