34 coronatest tagna under helgen – inga nya fall i Vasa sjukvårdsdistrikt

Coronaläget är lugnt i Vasa sjukvårdsdistrikt. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

Coronaläget är lugnt i Vasa sjukvårdsdistrikt.

Sedan i fredags har 34 personer testats för coronaviruset i Vasa sjukvårdsdistrikt, men samtliga tester har varit negativa. Inte heller inom Mellersta Österbottens social- och hälsovårdssamkommun har några nya fall noterats.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I Vasa sjukvårdsdistrikt har totalt 62 personer drabbats av coronaviruset. Den siffran har inte förändrats under de senaste två veckorna och inte heller under de senaste dagarna. Sjukvårdsdistriktet meddelade på måndagen att inga nya fall uppdagats under helgen. 

Under helgen har 34 personer testats för coronaviruset, men samtliga tester har varit negativa. Totalt har 2748 personer testats i Vasa sjukvårdsdistrikt sedan coronautbrottets början.


Läget är lugnt också i Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt – inga nya fall har konstaterats utöver de 31 redan kända.

Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt meddelade på måndagen att inga nya fall har konstaterats under helgen trots att ett tiotal tester tagits. 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan