|

Coronaläget: Inga nya fall i Vasa sjukvårdsdistrikt

Coronaläget är lugnt i Vasa sjukvårdsdistrikt. Zoom
Foto: Mikael Nybacka/Arkiv

Coronaläget är lugnt i Vasa sjukvårdsdistrikt.

Under det senaste dygnet har det tagits 29 coronatest inom Vasa sjukvårdsdistrikt. Inga av de här testerna har visat sig vara positiva.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vasa sjukvårdsdistrikt meddelade på tisdagen att inga nya coronafall har konstaterats det senaste dygnet trots att 29 personer har testats. Totalt har 2777 tester tagits och av dessa har 62 varit positiva. Några nya coronafall har inte konstaterats på två veckor. 

Även i Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt är läget stabilt. Där har 46 personer smittats av coronaviruset sedan epidemins början och inga nya fall har uppdagats under det senaste dygnet. 58 personer har testats sedan i går. 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Coronasmitta på Vasarestauranger – så länge personalen är frisk behöver ingen sättas i karantän

I början av förra veckan besökte en coronasmittad person tre restauranger i Vasa. Lyckligtvis var det inte rusning på någon av restaurangerna.
Foto: Arkiv/Stefan Westergård

I början av förra veckan besökte en coronasmittad person tre restauranger i Vasa. Lyckligtvis var det inte rusning på någon av restaurangerna.

Restaurangerna kan fortsätta hålla öppet och personalen har inte satts i karantän efter att en coronasmittad person besökt restauranger i Vasa. Det var vid en lugn tidpunkt med få kunder, säger krögarna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan