Slussen vid Hästgrundet tillfälligt ur bruk – reparationsarbete pågår

Just nu vet man inte hur länge reparationsarbetet kommer att pågå. Zoom
Foto: Arkiv/Marcus Lillkvist

Just nu vet man inte hur länge reparationsarbetet kommer att pågå.

På grund av ett mekaniskt problem är slussen vid Hästgrundet utanför Larsmo tillfälligt stängd.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På grund av tekniska problem är slussen vid Hästgrundet utanför Larsmo för tillfället ur bruk. Det är UPM i Jakobstad som ansvarar för slussen. Just nu vet man inte hur länge reparationsarbetet kommer att pågå. 

– Det är ett mekaniskt problem. Vi har precis byggt arbetsställningar och ska påbörja reparationsarbetet nu. Vi måste inspektera lite och se vad som är problemet, säger Simon Fagerudd, direktör på UPM i Jakobstad.

Reparationsarbetet påbörjas under lördagskvällen. 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

SBS Team flyttar in i gamla Korv-Görans: "Många skulle nog få skrämselhicka"

SBS Team, med vd Robin Granlund i spetsen, ska göra Korv-Görans gamla fabrik till en fungerande företagslokal. Tanken är att den äldsta delen ska rivas och i stället ge plats för en glasvägg.
Foto: Toni Finell

SBS Team, med vd Robin Granlund i spetsen, ska göra Korv-Görans gamla fabrik till en fungerande företagslokal. Tanken är att den äldsta delen ska rivas och i stället ge plats för en glasvägg.

Året blev inte som tänkt för SBS Team. Men när arbetstillfällena sinar får personalen i stället renovera deras nyinköpta fastighet.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan