|

Michelle Obama släpper podcast

Michelle Obama är programledare i den nya podden "The Michelle Obama podcast". Arkivbild. Zoom
Foto: Hau Dinh/AP/TT

Michelle Obama är programledare i den nya podden "The Michelle Obama podcast". Arkivbild.

USA:s tidigare första dam, Michelle Obama, blir programledare i en ny podcast på strömningstjänsten Spotify. I "The Michelle Obama podcast" kommer samtalen att kretsa kring relationer och hälsa.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I den nya podcastserien, som släpps den 26 juli, möter Michelle Obama ett antal specialinbjudna gäster. Bland dem finns bland andra tv-profilen Conan O'Brien och Michelle Obamas egen mamma Marian Robinson.

“Min förhoppning är att den här poddserien kan vara en plats för att tillsammans utforska meningsfulla ämnen och sortera i de många frågor som vi kämpar med att besvara i våra egna liv”, säger Michelle Obama i ett pressmeddelande.


"The Michelle Obama podcast" är en del av ett större samarbete mellan strömningstjänsten och presidentparets produktionsbolag Higher Ground.

På senare tid har Spotify lagt stora summor på att locka kända namn till sin plattform. Nyligen blev det exempelvis klart att man betalat multimiljonbelopp för att få exklusiv tillgång till den mycket populära podcasten "The Joe Rogan experience".

Annons

I juni kom man även överens med realitystjärnan Kim Kardashian West om att hon ska bli programledare för en av strömningstjänstens nya podcasts.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Apple stänger av "Fortnite"

"Fortnite" går inte längre att ladda ned till exempelvis Iphone. Pressbild.
Foto: Epic Games/TT

"Fortnite" går inte längre att ladda ned till exempelvis Iphone. Pressbild.

Teknikjätten Apple har slängt ut battle royalegiganten "Fortnite" från sin digitala butik App Store, rapporterar The Verge.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan