|

Fem nya fall av coronaviruset

Institutet för hälsa och välfärd har registrerat 13 nya fall av coronaviruset under helgen. Zoom
Foto: Olivia Ranta/Lehtikuva

Institutet för hälsa och välfärd har registrerat 13 nya fall av coronaviruset under helgen.

Institutet för hälsa och välfärd registrerade fem nya fall av coronaviruset på söndagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den uppdaterade statistiken innebär att sammanlagt 7 393 personer hittills har smittats av coronaviruset i Finland. Cirka 90 procent av dem har redan tillfrisknat, uppger institutet.

Endast fyra personer vårdas på sjukhus efter att ha smittats av coronaviruset och insjuknat i covid-19. Ingen av dem vårdas på intensiven.

Sammanlagt 329 personer har tillsvidare dött av sjukdomen covid-19 i Finland. Institutet för hälsa och välfärd uppdaterar dödssiffran nästa gång på måndag.

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Mika Salminen gläds över köp av potentiellt coronavaccin: Utmärkta nyheter

Mika Salminen, direktör vid Institutet för hälsa och välfärd, gläds över EU-kommissionens avtal om att köpa ett potentiellt vaccin mot covid-19.
Foto: Roni Rekomaa/Lehtikuva

Mika Salminen, direktör vid Institutet för hälsa och välfärd, gläds över EU-kommissionens avtal om att köpa ett potentiellt vaccin mot covid-19.

"Utmärkta nyheter". Så kommenterar Mika Salminen, direktör vid Institutet för hälsa och välfärd, nyheten om att EU-kommissionen kan få köpa ett potentiellt vaccin mot covid-19.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan