Österbotten: Inga nya smittade – antalet bekräftade fall oförändrat efter veckoslutet

Zoom
Foto: Jonny Huggare Smeds

Antalet smittade är oförändrat efter veckoslutet. Det meddelar både Vasa och Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt nu på förmiddagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vasa sjukvårdsdistrikt har också i dag 63 bekräftade fall av covid-19. Även i Södra Österbotten är antalet oförändrat – 48. 

Allt fler uppsöker sjukhusen med influensasymptom för att ta ett coronatest. I Vasa har hittills 4869 personer låtit testa sig, i Södra Österbotten 8387. Bara i går tog 128 personer i Södra Österbotten ett coronatest.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Ny information om corona på Chydenius skola – "Vi följer med hur eleverna mår"

Det var munskydd som gällde då Terho Taarna, Ronnie Djupsund, Marko Rahkonen och Charlotta Uusitalo redogjorde för coronasituationen på Chydenius skola.
Foto: Johan Prest

Det var munskydd som gällde då Terho Taarna, Ronnie Djupsund, Marko Rahkonen och Charlotta Uusitalo redogjorde för coronasituationen på Chydenius skola.

Det mesta tyder på att de åtgärder som vidtogs efter att en elev i Chydenius skola testat positivt för corona stoppade smittan från att spridas vidare.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan