|

Sony presenterar mer om Playstation 5

Sonys nya konsol Playstation 5 ska släppas i år, men än så länge vet ingen när – eller hur mycket den kommer att kosta. Arkivbild. Zoom
Foto: Sony/TT

Sonys nya konsol Playstation 5 ska släppas i år, men än så länge vet ingen när – eller hur mycket den kommer att kosta. Arkivbild.

Onsdag den 16 september ska elektronikjätten Sony avslöja mer om sin kommande nya konsol Playstation 5.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under en 40 minuter lång presentation med start klockan elva på kvällen finsk tid utlovas en ny titt på de spel som ska släppas i samband med den nya konsolen, skriver Sony på sin hemsida. Man kan följa med sändningen live via Youtube eller Twitch. 

Sony har än så länge varken gått ut med ett släppdatum eller ett pris för Playstation 5, något som konkurrenten Microsoft gjorde nyligen för sin kommande konsol Xbox Series X.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Eva-Stina Byggmästar går rakt på sak i ny diktsamling – "Homofobi är mobbning"

Eva-Stina Byggmästars nya diktsamling "Vox amoris" är ett kärleksepos som lyfter frågor om vem som har rätt att känna sig hemma.
Foto: Alexandra Harald

Eva-Stina Byggmästars nya diktsamling "Vox amoris" är ett kärleksepos som lyfter frågor om vem som har rätt att känna sig hemma.

Sedan debuten 1986 har Eva-Stina Byggmästar gett ut ett tjugotal diktsamlingar. I höst utkommer "Vox amoris" som blir den första av hennes böcker som ges ut på Marginal förlag.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan