|

Över en miljon döda i covid-19

Över en miljon människor som smittats med coronaviruset har avlidit i världen. Illustration från CDC i USA. Zoom
Foto: AP/TT

Över en miljon människor som smittats med coronaviruset har avlidit i världen. Illustration från CDC i USA.

Över en miljon människor i världen med bekräftad covid-19 har nu avlidit under pandemin, enligt det amerikanska Johns Hopkinsuniversitetets sammanställning.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tidigare har bland andra sajten Worldometer kommit över den gränsen i sin räkning.

Värst drabbat räknat i faktiska tal är USA där över 205 000 mist livet. Brasilien har rapporterat över 142 000 döda och Indien och Mexiko tillhör också de hårdast drabbade med drygt 96 300 respektive 76 600 avlidna.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Irländare fruktar att julen ställs in

Irländare hamnar under stränga karantänsregler på nytt när fler fall av covid-19-smitta upptäcks. Här går människor på O'Connell-bron i centrala Dublin på tisdagen.
Foto: Niall Carson/PA via AP/TT

Irländare hamnar under stränga karantänsregler på nytt när fler fall av covid-19-smitta upptäcks. Här går människor på O'Connell-bron i centrala Dublin på tisdagen.

Tålamodet börjar tryta bland irländare när landet stänger ned – igen. Nu hoppas de att sex veckors karantän räcker för att de ska kunna fira jul.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan