|

Rapstjärnan Jay-Z ger sig in i cannabisbranschen

Jay-Z. Arkivbild. Zoom
Foto: Greg Allen/AP/TT

Jay-Z. Arkivbild.

Som tonåring försörjde sig Jay-Z som knarklangare, enligt egen utsago. Många år senare gör han en slags comeback. Men den här gången i mycket större skala, och på laglig väg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Rapstjärnan ger sig nämligen in på den lagliga amerikanska marijuanamarknaden och lanserar ett eget cannabismärke, som har fått namnet "Monogram", skriver NME .

Sedan cannabis legaliserats i på flera håll i USA och i Kanada har flera kändisar börjat sätta sina namn på olika cannabisprodukter, bland andra Snoop Dogg, Willie Nelson, Seth Rogen och Wiz Khalifa.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Eric Saades "sexiga pop" möter The Mamas i Melodifestivalen 2021

The Mamas tävlar med låten "In the middle".
Foto: Jessica Gow/TT

The Mamas tävlar med låten "In the middle".

Eric Saade, Charlotte Perrelli, Arvingarna, Jessica Andersson och The Mamas – Melodifestivalen 2021 kryllar av tidigare vinnare.– Jag gör det här en sista gång, Christer (Björkman) har tjatat på mig i tre år, säger Eric Saade.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan