|

Rapstjärnan Jay-Z ger sig in i cannabisbranschen

Jay-Z. Arkivbild. Zoom
Foto: Greg Allen/AP/TT

Jay-Z. Arkivbild.

Som tonåring försörjde sig Jay-Z som knarklangare, enligt egen utsago. Många år senare gör han en slags comeback. Men den här gången i mycket större skala, och på laglig väg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Rapstjärnan ger sig nämligen in på den lagliga amerikanska marijuanamarknaden och lanserar ett eget cannabismärke, som har fått namnet "Monogram", skriver NME .

Sedan cannabis legaliserats i på flera håll i USA och i Kanada har flera kändisar börjat sätta sina namn på olika cannabisprodukter, bland andra Snoop Dogg, Willie Nelson, Seth Rogen och Wiz Khalifa.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Veckans bil: Kia lanserar ny generation av populära Sorento

Den sydkoreanska biltillverkaren KIA lanserar en ny generation stadsjeepar med Sorento SX.
Foto: CNP AB

Den sydkoreanska biltillverkaren KIA lanserar en ny generation stadsjeepar med Sorento SX.

Sorrento är en italiensk pärla som bjuder på mycket – inte minst napolitanska pizzor i absolut världsklass. Sorento med ett ”r” är däremot namnet på Kias fullvuxna stadsjeep och nu lanseras en ny generation som faktiskt kan jämföras med en familjepizza.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan