|

Ministeriet och THL om coronaläget "Torde finnas vaccin före årsskiftet"

Emmi Sarvikivi, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet och Anna Katz, projektchef vid Social- och hälsovårdsministeriet, på torsdagens presskonferens om coronaläget. Zoom
Foto: Lehtikuva/Markku Ulander

Emmi Sarvikivi, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet och Anna Katz, projektchef vid Social- och hälsovårdsministeriet, på torsdagens presskonferens om coronaläget.

Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd höll i dag en presskonferens för att ge en lägesrapport om smittläget och coronaepidemins framfart. Här kan du läsa vår direktrapportering från presskonferensen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video: Statsrådets Youtube-kanal

I presskonferensen deltar strategidirektör Liisa-Maria Voipio från Social- och hälsovårdsministeriet och projektchef Anna Katz och överläkare Emmi Sarvikivi från Institutet för hälsa och välfärd.

 

Kontakta skribenten
Ange gärna ditt namn och telefonnummer för redaktionens kännedom.
Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tidiga och tuffa åtgärder var ledorden under regeringens presskonferens – "Nu är det allvar"

Regeringen har uppmanat ministerierna att göra förberedelser så att aktiveringen av beredskapslagen kan ske snabbt.
Foto: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

Regeringen har uppmanat ministerierna att göra förberedelser så att aktiveringen av beredskapslagen kan ske snabbt.

Tidiga och tuffa åtgärder krävs för att inte hälso- och sjukvården ska överbelastas inom några veckor. Det är budskapet av regeringen och hälsomyndigheterna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan