|

Ministeriet och THL om coronaläget "Torde finnas vaccin före årsskiftet"

Emmi Sarvikivi, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet och Anna Katz, projektchef vid Social- och hälsovårdsministeriet, på torsdagens presskonferens om coronaläget. Zoom
Foto: Lehtikuva/Markku Ulander

Emmi Sarvikivi, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet och Anna Katz, projektchef vid Social- och hälsovårdsministeriet, på torsdagens presskonferens om coronaläget.

Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd höll i dag en presskonferens för att ge en lägesrapport om smittläget och coronaepidemins framfart. Här kan du läsa vår direktrapportering från presskonferensen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video: Statsrådets Youtube-kanal

I presskonferensen deltar strategidirektör Liisa-Maria Voipio från Social- och hälsovårdsministeriet och projektchef Anna Katz och överläkare Emmi Sarvikivi från Institutet för hälsa och välfärd.

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

STT: Regeringen ska uppdatera hybridstrategin

Statsminister Sanna Marin (SDP) kommenterade på fredagen de nya inreserestriktionerna som börjar gälla från och med onsdag. Avsikten är att minska risken för att nya virusvarianter sprids i Finland.
Foto: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

Statsminister Sanna Marin (SDP) kommenterade på fredagen de nya inreserestriktionerna som börjar gälla från och med onsdag. Avsikten är att minska risken för att nya virusvarianter sprids i Finland.

Begränsningar som berör barns och ungas hobbyaktiviteter ska också diskuteras i dag, uppger STT.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan