|

Många med lindriga symptom har inte testat sig – "Vi befarar ännu ett ökat antal smittade efter julen"

Taneli Puumalainen från THL. Zoom
Foto: Roni Rekomaa/Lehtikuva

Taneli Puumalainen från THL.

Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd har gett en lägesrapport om smittspridningen och coronapandemin.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I presskonferensen deltog strategidirektör Liisa Maria Voipio-Pulkki och avdelningschef Satu Koskela från Social- och hälsovårdsministeriet och överläkare Taneli Puumalainen från Institutet för hälsa och välfärd.

SPT direktrapporterade från presskonferensen.

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Sanna Marin: Information om coronarestriktioner på torsdagsmorgonen

Beredskapslag eller inte? Den frågan får ett svar på torsdagen, då statsminister Sanna Marin diskuterar med alla riksdagspartier.
Foto: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

Beredskapslag eller inte? Den frågan får ett svar på torsdagen, då statsminister Sanna Marin diskuterar med alla riksdagspartier.

Sent på onsdagskvällen twittrade statsminister Sanna Marin att regeringen slutfört förhandlingarna om coronarestriktionerna. Klockan 9.30 på torsdagen ger regeringspartiernas ledare mer information.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan