|

Händer i dag: Regeringen diskuterar gränstrafiken

Regeringen samlas i Ständerhuset i Helsingfors i dag, fredag, klockan 12.30. Zoom
Foto: Mikael Sjövall/SPT

Regeringen samlas i Ständerhuset i Helsingfors i dag, fredag, klockan 12.30.

Gränstrafiken och kompletteringar av regeringens hybridstrategi finns på agendan då regeringen samlas för att diskutera följande coronaåtgärder i dag efter lunchtid.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regeringen samlas i dag, fredag, i Ständerhuset i Helsingfors för att diskutera nästa steg i hanteringen av coronaviruspandemin. Diskussionerna inleds klockan 12.30.

På agendan finns bland annat det epidemiologiska läget, kompletteringar av regeringens hybridstrategi och en uppdatering av gränsbegränsningarna, enligt statsrådets kansli.

Efter diskussionerna ordnas en presskonferens. Tidpunkten för presskonferensen meddelas senare.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

HS: Marin har kallat alla partiledare till restriktionsmöte på torsdag

Beredskapslag eller inte? Den frågan får ett svar på torsdagen, då statsminister Sanna Marin diskuterar med alla riksdagspartier.
Foto: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

Beredskapslag eller inte? Den frågan får ett svar på torsdagen, då statsminister Sanna Marin diskuterar med alla riksdagspartier.

Enligt Helsingin Sanomats uppgifter har statsminister Sanna Marin kallat in landets högsta beslutsfattare till ett möte om coronarestriktionerna klockan 12 på torsdagen. Det kan tolkas som ett tecken på kommande undantagslag.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan