|

Nattklubb i Kotka stängs för att ha brutit mot coronarestriktioner

Regionförvaltningsverket stänger en nattklubb i Kotka för två veckor efter att klubben bröt mot regeringens coronarestriktioner. Zoom
Foto: Sofia Westerholm/SPT

Regionförvaltningsverket stänger en nattklubb i Kotka för två veckor efter att klubben bröt mot regeringens coronarestriktioner.

Polisen upptäckte att nattklubben var öppen klockan 00.25.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regionförvaltningsverket i Södra Finland har fattat beslutet att stänga en nattklubb i Kotka för två veckor på grund av ägarens försummelser av coronarestriktionerna.

Enligt Regionförvaltningsverket har strippklubben Dream 10 Club brutit mot lagen om smittsamma sjukdomar genom att tänja på öppettiderna.

Polisen upptäckte att klubben hade öppet efter midnatt den 6 februari, trots att den borde ha varit stängd från och med klockan 23 enligt rådande coronarestriktioner.

Regionförvaltningsverkets beslut innebär att strippklubben är stängd från och med fredagen den 12 februari till den 26 februari.

Annons
Regionförvaltningsverket ser till att restauranger, barer och nattklubbar följer regeringens coronarestriktioner. Verket har mandat att stänga en restaurang eller krog för högst en månad åt gången.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan