|

Händer i dag: Hälsomyndigheterna informerar om coronaläget

Överläkare Taneli Puumalainen vid Institutet för hälsa och välfärd informerar i dag, torsdag, tillsammans med strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki vid Social- och hälsovårdsministeriet om coronaläget. Zoom
Foto: Lauri Heikkinen/Statsrådets kansli

Överläkare Taneli Puumalainen vid Institutet för hälsa och välfärd informerar i dag, torsdag, tillsammans med strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki vid Social- och hälsovårdsministeriet om coronaläget.

I dag, torsdag, ordnar Social- och hälsoministeriet och Institutet för hälsa och välfärd sitt veckovisa informationsmöte om det epidemiologiska läget i Finland och världen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hälsomyndigheterna informerar också om hur vaccinationerna framskrider.

Enligt förhandsuppgifter deltar Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid ministeriet, och Taneli Puumalainen, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd.

Informationsmötet börjar klockan 10.

Visa fler
|

Skärpta krav vid gränserna från och med måndag – alla ska coronatestas

Från och med måndag ska alla som anländer till Finland coronatestas för att hindra ytterligare spridning av coronaviruset.
Foto: Jeanette Östman/SPT

Från och med måndag ska alla som anländer till Finland coronatestas för att hindra ytterligare spridning av coronaviruset.

Alla som anländer till Finland ska ta ett coronatest – tvångstest kan bli aktuellt om någon säger nej till att testa sig.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan