|

Vaccinationen av friska, vuxna finländare tros börja i juli – "Råder stor oklarhet i frågan"

Överläkare Taneli Puumalainen vid Institutet för hälsa och välfärd informerar i dag, torsdag, tillsammans med strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki vid Social- och hälsovårdsministeriet om coronaläget. Zoom
Foto: Lauri Heikkinen/Statsrådets kansli

Överläkare Taneli Puumalainen vid Institutet för hälsa och välfärd informerar i dag, torsdag, tillsammans med strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki vid Social- och hälsovårdsministeriet om coronaläget.

Social- och hälsoministeriet och Institutet för hälsa och välfärd höll sitt veckovisa informationsmöte om epidemiläget i Finland på torsdag morgon. Här kan du läsa vår direktrapportering från tillfället.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video: Statsrådets Youtubekanal

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Metropolområdet stänger ner

Bland annat alla gym i huvudstadsregionen ska stängas för två veckor.
Foto: Sofia Westerholm/SPT

Bland annat alla gym i huvudstadsregionen ska stängas för två veckor.

Det svåra coronaläget i huvudstadsregionen tvingar myndigheter att stänga ett stort antal utrymmen för affärs- och hobbyverksamhet.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan