|

Nämen hej! Är det du?! – Här kan du se första talkshowen med Thomas Lundin på vår webb

Nämen hej! Är det du?! Zoom

Nämen hej! Är det du?!

WEBB-TV. Nu är det dags. Första programmet av det finlandssvenska soffprogrammet hittar du här. Klicka bara fram artikeln.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 

Nu på söndag sänds del 1 av "Nämen hej! Är det du?!", en helt ny talkshow med Thomas Lundin som programledare och Thomas Enroth som producent och kapellmästare.

I varje program får tittarna bekanta sig med fyra soffgäster som är hemliga på förhand – också för programledaren.

Programserien består av fyra delar och de har förverkligats genom ett samarbete mellan Svenska Pensionärsförbundet, Kulturfonden, Konstsamfundet samt de finlandssvenska tidningshusen och närteve-kanalerna.
Annons
Talkshowen spelades in på After Eight i Jakobstad tidigare i vinter.

Nu är det dags att bänka sig!

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Hon fick ett oväntat telefonsamtal – svarade spontant ja till det man bad henne göra

Päivi Jokitalo betonar vikten av att biblioteken, hemmen, skolorna och till exempel rådgivningstjänster för familjer jobbar tillsammans för att alla barn ska ha tillgång till böcker.
Foto: Markku Jokela/Arkiv

Päivi Jokitalo betonar vikten av att biblioteken, hemmen, skolorna och till exempel rådgivningstjänster för familjer jobbar tillsammans för att alla barn ska ha tillgång till böcker.

Frågan kom oväntat, men Päivi Jokitalo behövde inte tänka på saken. I måndags höll juryn för Finlandia Junior-priset sitt första möte.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan