|

Regeringens exitstrategi samlade 2 083 kommentarer från finländarna

Statsminister Sanna Marin och resten av regeringen har fått respons av finländarna. Zoom
Foto: Markku Ulander/Lehtikuva

Statsminister Sanna Marin och resten av regeringen har fått respons av finländarna.

Regeringen ska presentera den slutliga exitstrategin tidigast nästa vecka.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regeringen har gett såväl medborgare som organisationer möjligheten att säga sitt om den exitstrategi som presenterades förra veckan.

Enkäten stänger vid midnatt på fredagen. Vid niotiden på fredagskvällen hade 2 083 kommentarer skickats in via webbplatsen dinasikt.fi.

Kommentarerna ska analyseras och sedan användas då den slutliga planen för hur Finland ska ta sig ur coronaepidemin utformas.

Tidigast nästa vecka ska regeringen presentera sin slutgiltiga strategi.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

FM-ligan både vädjar och slår sig för bröstet – bjuder statsministern och omsorgsministern på fotbollsmatch

– Coronaepidemin och begränsningarna riktade mot vår sektor har pågått i över ett år. Vi har ätit av reserverna och osäkerheten fortsätter, säger Timo Marjamaa, verksamhetsledare vid Tipsligan.
Foto: Sebastian Backman/SPT

– Coronaepidemin och begränsningarna riktade mot vår sektor har pågått i över ett år. Vi har ätit av reserverna och osäkerheten fortsätter, säger Timo Marjamaa, verksamhetsledare vid Tipsligan.

Herrarnas FM-liga vill att fler åskådare tillåts på de stora arenorna. "På en arena för 17 000 åskådare skulle man kunna ta in fler än 50 åskådare utan fara för hälsosäkerheten", säger verksamhetsledare Timo Marjamaa.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan