|

Sandén fick inget arbetstillstånd i USA – spelade in Oscarsvideo på Island

Molly Sandén sjunger på låten "Husavik", som är Oscarsnominerad. Zoom
Foto: Henrik Montgomery/TT

Molly Sandén sjunger på låten "Husavik", som är Oscarsnominerad.

Molly Sandén har nekats arbetstillstånd i USA och kan därför inte uppträda på Oscarsgalans förgala, skriver Aftonbladet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I stället fick sångerskan, som sjunger på Oscarsbidraget "Husavik", spela in en video på Island under lördagen.

Enligt isländska tidningen Vikubladid flögs Sandén med privatjet på fredagen och fick göra covidtest både vid avresan och ankomsten. Hon gjorde sedan framförandet tillsammans med en flickkör från staden Húsavík.

Videon kommer visas på förgalan som äger rum samma dag som Oscarsgalan, den 25 april. Resterande bidrag framförs på plats på Dolby Family Terrace i Los Angeles, skriver Entertainment Weekly.

I filmen "Eurovision Song Contest: The story of Fire Saga" ser det ut som att det är skådespelaren Rachel McAdams som sjunger, men i själva verket är det Molly Sandéns röst som hörs.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Veckans bil: Skodas nya elbil kommer snart bli poppis

Foto: Foto: CNP

Skodas nya elbil Enyaq behöver 7,3 timmar och 16 ampere för att få full kräm i batterierna med bilens inbyggda trefasladdare.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan